Main menu

Consultatii online

      Sfaturi medicale gratuite - Intreaba Doctorul
consultatii-online

      Fa primul pas sa descoperi ce ar putea determina simptomele tale.

      Mersul la doctor poate fi uneori dificil datorita activitatilor dumneavoastra zilnice, fricii de a va descoperi o problema, neglijarii durerilor sau lipsei banilor.

      Venim in spijinul dumneavoastra cu un sfat medical profesionist care sa il primiti in confortul si confidentialitatea caminului dumneavoastra.

      Pornind de la ideea ca dintre toate nenorocirile care se abat asupra noastra in cursul vietii, cele mai devastatoare sunt cele cauzate de noi insine, dorim sa va informam si sa va oferim solutii optime, conform celor mai noi protocoale terapeutice, problemelor dumneavoastra de sanatate. Nu trebuie sa suspectati o boala doar cand insuficienta de organ este clinic manifesta, febra este maxima sau durerea este insuportabila! Nu trebuie sa ajungeti la amputatia piciorului pentru ca ati neglijat un diabet zaharat! Nu trebuie sa se instaleze orbirea pentru ca ani de zile nu ati discutat cu cineva despre problemele dumneavoastra! Nu asteptati un accident vascular cerebral pentru a afla despre complicatiile hipertensiunii arteriale!

      Doar un om bine informat este un sprijin real pentru familia sa si societate. Noi va ajutam, scrieti-ne despre problemele dumneavoastra si ce anume va intereseaza. Va vom raspunde in email, respectandu-va confidentialitatea. Va rog sa ne furnizati cat mai multe informatii despre starea dumneavoastra de sanatate (probleme personale de sanatate si ale rudelor de gradul I, internari, tratamente folosite etc.) pentru nu va da sfaturi inutile care nu se potrivesc stilului dumneavoastra de viata.

      Sfaturi medicale gratuite - Intreaba Doctorul

Raspunsurile noastre nu substituie, totusi examinarea intr-un cabinet medical si efectuarea de investigatii medicale. Nu ezitati sa va vizitati medicul.

 

FacebookG+TwitterRSS